Resrobot stolptid 2 - directionparametern ignoreras

Jag vill filtrera svar så att jag bara får bussar åt ett visst håll som svar när jag skickar en request:
https://api.resrobot.se/departureBoard.json?key=<NYCKEL>&id=<MIN HÅLLPLATS>&maxJourneys=5&direction=<DIT JAG VILL>&passlist=0

Dock verkar detta helt ignoreras då jag likväl får svar med bussar som går åt båda hållen. Gör jag något fel? Allt annat jag testat fungerar precis som jag vill
/Felix

Kommentarer

• Hej Felix!
    Ja, det verkar inte som parametern riktigt fungerar. (Testade att skicka in strängar och då läses den i alla fall, för då ändras svaret, men inte till något vettigt.)

Så jag skickar vidare detta som en buggrapport, så hoppas vi att det kan bli löst!
    Tack så mycket för din återkoppling!

/ Lasse

Team Trafiklab
  • Hej Felix!
    Nu är detta äntligen fixat och ska fungera.

Testa gärna om det fungerar som tänkt. (Jag har personligen inte gjort några djupare tester av det.)

/ Lasse