ResRobot Reseplanerare StationsID

Jag försöker hitta id på enskilda stationer i ResRobot Station Lookup men får Server response 400 Error: Bad request oavsett vilken station jag söker efter. Är det jag som är helt bakom flötet eller är det något som ligger nere?

Kommentarer

• Vet inte om du har löst det men jag blev fan inte klok på de heller. Tills jag såg att man är tvungen att logga in med sin API nyckel. Så om du är högst uppe så kan du trycka på authorizations sidan om Server rull listan. Hoppas de hjälper. Var ett tag sedan du frågade men de är kanske andra som stötter på samma problem
    johan