Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

ResRobot nere?

Hej,

Sedan ett par dagar fungerar inte ResRobot längre, tex FindLocation. Anropen i min app ger plötsligt decoding exception och er test API console ger inget svar alls eller hänger sig.

Driftstatusen visar dock inga problem?!

Hälsningar

Joel

Kommentarer

  • Hej!

    Ursäkta sent svar. Vet inte varför ResRobot inte fungerade. Enligt historiken så ska det varit 100% upptid förutom någon timme 20/11 och 22/11 -13.

    /Martin

    Team Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.