ResRobot: Lista över anmärkningar för resalternativ

Kan ni publicera en lista över alla olika anmärkningar ("remarks") som kan dyka upp vid sökning på resa med ResRobot-API:et? T.ex. har anmärkningen med ID "A7" betydelsen "Djur ej tillåtet". Jag kan visserligen själv göra en lista över de vanligaste genom att göra en mängd sökningar kors och tvärs i Sverige, men det känns inte så effektivt. När man gör en app med stöd för flera språk är det bra att även översätta såna här termer, så jag vill bara vara säker på att jag inte har missat någon.

Kommentarer

• Hej!

Ursäkta att svar dröjt. Här kommer en lista på attribut som används i ResRobot.

https://www.trafiklab.se/sites/default/files/do...

Hoppas det hjälper dig i utvecklandet.

/Martin

Team Trafiklab
  • Tack! Går det att få en lista där även de svenska termerna anges, förutom de engelska? I det länkade dokumentet saknas även beskrivningar för koderna AV och AW.

Mvh Erik

• Hej!

Svensk översättning på listan finns tyvärr inte.

AV kan tolkas som - bädd & rullstol eller bädd + föräldra med barn. Denna används inte i ResRobot idag.

AW - Intenetuppkoppling.

Hoppas det hjälper.

/Martin

Team Trafiklab
  • Är det inte konstigt att de svenska termerna inte finns sammanställda någonstans eftersom det är de som returneras av API:et? Annars får jag väl tråla själv med en massa sökningar och sammanställa en egen lista över vad som verkligen returneras.

Mvh Erik

• Hej!

Nu finns en lista. Hoppas det hjälper.
    https://www.trafiklab.se/sites/default/files/pu...