Resrobot formulär funkar ej

Hej!

Är det ni som sköter om dessa formulär; https://reseplanerare.resrobot.se/index.html#!P|Inputgen ?

Dessa funkar nämligen inte att implementera, finns det en lösning till detta?

Mvh
Tobias

Kommentarer

• Hej Tobias
    För att kunna felsöka behöver jag lite mer information från dig
    Vad är det du skall göra och vad händer när det inte fungerar? På vilket sätt går det inte att implementera?Får du några felmeddelanden?
    Mvh Pia
    Team Trafiklab
  • Hej!

Det jag vill göra är att användarna ska kunna skriva in en station dom ska åka ifrån och även ha en förinställd slutdestination. Det fungerar att ställa in slutdestinationen. Men när jag fyller i varifrån jag ska åka och klickar på sök så länkas jag till resrobot.se utan resvägar, precis som om att den ignorerar parametrarna.

Får inga felmeddelanden.

Mvh
    Tobias
  • Hej Tobias
    Jag kommer att felrapportera det här till våran leverantör.

Mvh Pia
    Team Trafiklab
  • Hej,

Vi har upptäckt samma problem som ovan. Finns det någon statusuppdatering kring detta?
  • Hej Erik
    Tack för informationen,ärendet finns hos vår leverantör.

Mvh Pia