Resrobot API "Notes" dokumentation?

Hej,

Jag gjorde en förfrågan till resrobot api med följande endpoint:
"https://api.resrobot.se/v2.1/departureBoard" och jag får ut allt jag behöver men jag får även ut en till "kolumn" som heter "NOTES".

Hittar den inte i dokumentationen så vänder mig till er för att se om någon här har något 😀

Se nedan för bild på var jag fick ut. (ps. responsen är avklippt ovantill då jag inte fick plats med hela svaret i bilden)

Med vänliga hälsningar // Oscar

Oscar Freij

Kommentarer

• Hej Oscar,

Tack för att påpeka detta! Notes borde inte finnas med i svaret, detta beror på en bugg i data-flödet. Vi felsöker och fixar detta så snabbt som möjligt.