ResLedaren

Hej! Jag fullkomligt älskar konceptet. Tror många skulle ha användning av det, inkl jag. Dock har jag stött på ett problem… Jag kan inte söka resor. Inom Stockholm kan jag söka, men när jag väljer hela Sverige fungerar det inte. Jag skriver in start- och slutdestination. När jag klickar mig vidare så kraschar appen. Tyvärr.
Emma

Kommentarer

• Hej Emma,
    Vad kul att gillar konceptet! Tyvärr är det inte vi som sköter driften av ResLedaren så kan inte hjälpa dig här, men jag ska försöka ta det vidare. Tack!