Reseplanerare kod

Jag skulle vilja ha HTML-koden för SL:s reseplanerare

Kommentarer

• Hej Ida,
    Tyvärr, är inte HTML-koden publik data.

Team Trafiklab
  • Man har ju sett att det finns på bloggar och andra sidor, vi vill gärna ha reseplaneraren på företagets hemsida så att våra kunder hittar hit.

• Hej Ida,
    Den tjänsten erbjuds inte längre sedan något år tillbaka.

Det fanns tidigare en funktion för att generera HTML-kod för att bygga en "egen reseplanerare". Den fungerar så att destination (eller start) finns angivet och att användaren endast fyller i varifrån (eller vart) hen vill resa och länkas sedan till en webbsida för resesökning. Denna sida kommer inom kort att tas bort vilket gör att det inte längre kommer att fungera.