Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Reseplanerare 3 Proxy Error

Hej, Vi försöker använda reseplanerare 3 API:n den fungerade med koden igår, men idag har den slutat fungera av någon anledning. Får detta meddelande när jag anropar denna URL: https://api.sl.se/api2/TravelplannerV3/trip.json?key=KEY&originCoordLong=17.9916229&originCoordLat=59.2988304&destCoordLat=59.298012&destCoordLong=17.991796&lang=en
site.js:18 {StatusCode: 1008, Message: "Proxy error"}

Vad kan problemet vara?

Kommentarer

Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.