Registrering

Jag har skapat konto men får inget bekräftelsemail. Kan ej logga in. Hur löser vi detta?
Kruno

Kommentarer

• Hej Kruno,
    Skulle du kunna kolla igenom alla mappar i din mail. Jag vet att t ex på gmail så hamnar den inte alltid i inkorgen utan i "kampanjer", "viktigt" eller om du kikar i "all e-post". Kolla även i skräpposten.

Jag kan se att ditt konto är skapat så du bör ha fått ett mail.