Realtidsinformation för besökare på mässa

Hej!
Jag jobbar på Kistamässan, och vi skulle vilja visa realtidsinformation för våra besökare angående avgångar från Helenelunds pendeltågsstation samt Kista tunnelbanestation.
Jag har hört att Stockholmsmässan har löst detta på något sätt, de visar info om kollektivtrafiken på en skärm.
Finns det möjlighet för oss att få tillgång till detta också? Vem skulle kunna hjälpa oss med detta?

Kommentarer

• Halloj!

Vi vet inte hur Stockholmsmässans lösning ser ut, för mer information om det behöver du kontakta dem.
    För erat behov så rekommenderar jag API:et för SLs realtidsinformation. Mer information och dokumentation kan hittas under https://www.trafiklab.se/api/sl-realtidsinformation-4. För att kunna skapa något som anropar API:et och presentera resultatet grafiskt så kräver det kunskap inom programmering.

//Kevin