realtidsinformation 4

Hej, jag undrar bara hur man kallar på apien i javascript har testat med denna kallelse.

function getbusrealtime(){
var url = "http://api.sl.se/api2/realtimedeparturesV4.json?key=(KEY)&siteid=(SITEID)&timewindow=60";
    var xhttp = new XMLHttpRequest();
    xhttp.onreadystatechange = function(){
        if (this.readyState == 4 && this.status == 200){
            var RealTid = JSON.parse(this.responseText);
            console.log(RealTid.ResponsData);
        }
    };
    xhttp.open("GET", url, true);
    xhttp.send();
}

Men detta ger en CORB-varning. Så jag undrar om man ska göra på ett annat sätt?

Kommentarer

• Tjena Mackan,
    Vi behöver bolla det här med SL och återkommer så snart som möjligt.

Hälsningar
    Kenneth
    Team Trafiklab
  • Hej,

Jag har också problem med CORB issue(s) när jag försöker göra anrop till:

http://api.sl.se/api2/realtimedeparturesV4.json

Hade uppskattat om det gick att sätta rätt CORS headers på inkommande request(s). Detta är nog en åtgärd som kommer att behövas på samtliga API:er framöver.

Stort tack på förhand!

Med vänliga hälsningar,
    Martin Åberg
  • Hejsan!!

Mitt fetch anrop till:

http://api.sl.se/api2/realtimedeparturesv4.json?key=<KEY>&siteid=9192&timewindow=5&format=json

Ger tillbaks CORS samt CORB issues