Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

realtidsinformation 4

Hej, jag undrar bara hur man kallar på apien i javascript har testat med denna kallelse.

function getbusrealtime(){
var url = "http://api.sl.se/api2/realtimedeparturesV4.json?key=(KEY)&siteid=(SITEID)&timewindow=60";
    var xhttp = new XMLHttpRequest();
    xhttp.onreadystatechange = function(){
        if (this.readyState == 4 && this.status == 200){
            var RealTid = JSON.parse(this.responseText);
            console.log(RealTid.ResponsData);
        }
    };
    xhttp.open("GET", url, true);
    xhttp.send();
}

Men detta ger en CORB-varning. Så jag undrar om man ska göra på ett annat sätt?

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.