Realtidsinformation 4

Hej,

Jag har 3st informationsskärmar på Atlas Copco AB huvudkontor i Sickla som jag gärna vill visa SL realtidsinformation på. Atlas Copco Industriteknik har idag denna information på ett par skärmar på andra platser i huset, men ej tillgängliga för den stora massan av anställda och deras API 10.000 räcker inte för oss att dela på. Jag vill därför få egen tilldelning på de skärmar som jag har ägandeskap över. Har försökt att skapa ett konto hos er men det går inte, får hela tiden ett errormeddelande som svar.

//Linda

Kommentarer

• Hej Linda!

Vi förstor helt varför du vill skapa ett nytt konto, och fel som den här får sjlvklart inte hända.
    Vilken felmeddelande får du när du försöker att skapa ett konto? Då försöker vi att fixa det så snabbt som möjligt.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej,

Jag får bara ett meddelande där det i en röd box står Error Message.

Mvh Linda

(Admin-edit: Skärmdump tagits bort eftersom den innehöll personligt information)
  • Hej Linda,

Det där är väldigt konstigt. Jag skapade en ny användare med de uppgifter som fanns i din skärmdump, du får ett mejl snart för att "återställa" lösenordet till ditt nytt konto.

Vi åtgärder problemet så snabbt som möjligt, men på det här sättet kan du i alla fall använda våra API:er.