Radie Max = 1000?

Hej!

Jag sitter och utvecklar ett applikation som använder API:et Resrobot resplanerare. I dokumentationen för Närliggande hållplatser (https://www.trafiklab.se/api/resrobot-reseplane...) står det att maximalt värde på radien är 1000 m.

När jag dock sätter värdet till t.ex. 3000 svarar API:et fortfarande och med en större urval än om jag enbart frågar om en radie på 1000.

Vår Applikation skulle ha nytta av att kunna fråga om hållplatser på en yta som är större än radien = 1000 så denna funktionalitet är rätt välkommen för oss.

Hur ställer ni er till detta? Vad ska fungera? Är 1000 m max eller går det att ställa frågor på 3000 m ? Kommer ni stänga av och straffa de som använder API:et på det sättet?

Bästa hälsningar!
Simon Engqvist