Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Radera konto

Jag vill radera mitt konto samt API-nycklar. Hur gör jag.
Niklas Andersson

Kommentarer

  • Hej Niklas,

    Nycklar kan man radera själv genom att radera projekt, för att radera ditt konto behöver du än så länge kontakta oss. Eftersom att du redan har skrivit här kan jag ta bort allt i en gång. I framtiden kommer man kunna ta bort sitt eget konto själv genom webbsidan.

    Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Ditt konto är nu borttagen
    Bert på Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.