quota exeeded api-nyckel

Hej! Kontaktar er i ett något brådskande ärende eftersom vi just uppdaterat reserobot api till 2.1. Dessvärre får jag error errorCode":"API_QUOTA","errorText":"quota exceeded. Vad måste vi göra för att så snabbt som möjligt få igång det igen? Är det bara att ansöka om guld abbo och vänta eller hur funkar det? Gäller denna nyckel: <borttagen>

Tack /Tobias
Tobias Gullström

Kommentarer

• Det här ligger ju publikt, snälla ta bort min nyckel ur posten
    Tobias Gullström
  • Hej Tobias!

Har tagit bort din nyckel från inlägget. Du kan klicka på "uppgradera" under nyckeln, inne på developer.trafiklab.se, för att begära en uppgradering till guldnivån. Då kikar vi på det men eftersom att ni redan har en guldnivå kommer ni nog få den direkt.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Ok, tack för snabbt svar! Går in och fixar direkt!
    Tobias Gullström
  • Efter uppgradering får jag SVC_LOC","errorText":"location missing"

Vad ska till här? Tack
    Tobias Gullström
  • Ignorera post ovan "Efter uppgradering får jag SVC_LOC","errorText":"location missing", det var ju givet och fixat nu.
    Tobias Gullström
  • Ni kan ignorera posten ovan. Det var ju givet. Tack
    Tobias Gullström