Proxy error 1008 med travelplanner 3.1

Hejsan,
Jag har suttit stund nu och försökt få API:et att funka. Men vad jag än försöker så får jag:
{
"StatusCode": 1008,
"Message": "Proxy error"
}
Någon idé på vad som händer? Här ett ett exempel:
https://api.sl.se/api2/TravelplannerV3_1/trip.json?key=<key>&lang=se&originId=123&originExtId=TCE&destId=321&destExtId=TCE&originCoordLat=59.348849&originCoordLong=18.062104&destCoordLat=59.342619&destCoordLong=18.082163&maxChange=3&lines=!19

Är det någonting som jag inte fattar med dokumentationen? Eller är det något annat fel? Tacksam för all hjälp jag kan få!