Provlem med reseplanerare

Hej
Jag får OFTA det från SL's reseplanerare. Nu på kvällen har jag testat och då funkar 2 anrop följt av 4 som inte funkar 1 som funkar 3 som inte funkar osv.
Det är när jag kör anropen i en vanlig webläsare (så det är inget annat som påverkar).
Dessa felmedelanden får jag:
"Your search results could not be stored internally. Please start a new search by"
"Din sökning misslyckades. Börja om genom att"
Nummer F2, jag antar att det är samma fel men olika språk bara.
Eftersom jag har tillgång till SL's Api (via avtal) så testade jag även att gå direkt mot SL vilket fungerat utmärkt alla testar jag gjort, felet måste mao ligga på trafiklabs servrar/lösning.
Hör av er om ni behöver hjälp att felsöka.

/Jimmy

Kommentarer

• Hej Jimmy!
    Kan du posta hela frågan du skickar iväg. (Ta bort din API-nyckel bara)
    Så ska vi testa vad det kan vara för problem.
    Vilken webbläsare kör du? (Borde inte spela roll, men kan vara bra att testa med samma om vi inte kan hitta problemet)

/Lars

• Hej
    här kommer url:en
    https://api.trafiklab.se/sl/reseplanerare.XML?k...

Det verkar vara ungefär varannan gång som den funkar.
    Jag använder IE10 när jag testar, men det blir ju även fel ifrån servern (som kör kod).

/Jimmy

• En uppdatering på denna:
    Tack Jimmy.
    Felet är bekräftat och felsökning pågår, men det verkar vara svårhittat.
    Än så länge vet jag inte mer.

• Detta skall nu vara löst. Det visade sig vara ett fel i en configfil på en av reseplanerarens servrar.