Problem med response från reseplaneraren (This page contains the following errors:)

Hej

Testade att köra ett request via webbsida och får då det här (bifogar bild). När jag kör i appen får jag success men tomt svar.

Bifogad fil:

Kommentarer

• Gör jag något fel tro? (Har bytt ut min nyckel mot <Key> på bilden)

• Hej!

Det är ett encoding problem som vi känner till och som ligger hos vår levernatör. Vi jobbar för att få detta problem löst.

I chrome, om du väljer Verktyg -> Kodning -> ISO-5589-1 så kommer det fungera.
    Headerna ska vara UTF-8 och samma med innehållet men så är det inte idag vilket skapar detta fel, tyvärr.