Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Problem med nycklar

Läste att det är problem med nyckelgenereringen sedan årsskiftet.

Hade just tänkt använda följande API.er
SL Realtidsinformation 3 samt SL Platsuppslag.

Fick nyckel till resp API men ingen av dem fungerar. Finns det några temporära nycklar
man kan låna så man iaf kan komma igång? Alt xml-response-filer så jag kan se datastrukturen tills dess att det fungerar att generera nycklar igen?

/Kristian

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.