Problem med Import av GTFS 2 till PTV Visum

Hej,
Jag håller på att skapa en kollektivtrafikmodell utifrån GTFS 2 i PTV Visum, tidtabellsdata för T17 är ett krav. Det är på uppdrag åt Göteborg stad. Vid importen blir det dock fel. Hållplatser kommer på plats men inga linjer. Har varit i kontakt med PTV som anser att det bara är att förändra route types då dessa skiljer sig åt från GTFS 1, en annan extension i nya versionen. Detta har inte fungerat varför jag söker andra lösningar.
Har ni data i GTFS 1 för T17 som ni kan delge eller är det den data endast i GTFS 2 format. Kan ni komma på någon annan lösning på problemet?

Kommentarer

• Hej Fredrik

I början av november så stängde vi av GTFS 1 feeden och nu använder vi bara GTFS 2. Tyvärr har vi inga möjligheter att erbjuda GTFS 1 formatet då det är helt avvecklat.

Jag har inte jobbat med PTV Visum så kan inte hjälpa er, men här finns det en sida som förklarar skillnaden mellan GTFS 1 och GTFS 2:
    https://www.trafiklab.se/api/gtfs-sverige-2/dif...

Men hoppas ni lyckas lösa problemet med GTFS 2.

Med vänliga hälsningar
    Daniel Törbacka