Problem att skapa konto

Kan inte skapa ett konto får till svar att min användare eller mail är svartlistad?
Har provat med flera användarnamn men inget fungerar så det måste vara mailadressen.

Kommentarer

• Hej Ewa-Li

Vissa typer av domännamn är svartlistade i vårt spam filter så om du använder en av dessa domännamn kan det bli svårt att skapa konto. Du kan emaila mig din adress så kan jag kolla upp om den adressen är svartlistad eller inte. daniel.torbacka@samtrafiken.se

Du skulle kunna testa skapa ett konto med hjälp av en gmail eller live adress för att se om det fungerar.