Problem att skapa API-nyckel

Hej

Jag försöker ska en API-nyckel för API:et SL Reseplanerare men får server error som svar. Har tagit bort skapat projekt och skapat på nytt en gång, fortfarande samma respons. URL:en jag landar på efter att klickat på Hämta nyckel är: http://www.trafiklab.se/user/2705/keys/12778/96...

Jag har idag kunnat ska en nyckel för ett projekt som använder SL Realtidsinformation 2.