Problem att nå SLs API

Hej,

jag får väldigt ofta "Connection refused" när jag försöker nå SLs API, detta gäller alla SLs API.

Stundvis så nekas alla frågor som kommer från min tjänst. Testar jag samma fråga från en annan maskin (IP) fungerar frågan.

All hjälp med att komma tillrätta med detta skulle verkligen uppskattas. Behövs något mer från mig för felsökning så är det bara att kontakta mig direkt.

Tack!

Kommentarer

• Hej,
    Vi har haft problem under morgonen med hög cpu-last på en server. Detta ser ut att ha börjat lugna ner sig nu, men vi fortsätter att kolla på detta under dagen.

/Daniel

• Hej Daniel, det var extremt i morse ja. Men detta gäller inte bara idag utan är liknande varje dag.

• Som referens så rör det sig om ca 70.000 request per dag med detta fel från min tjänst. I morse hade drygt 25.000 nekade frågor.