Problem att komma åt GTFS Sverige 2

Det verkar vara problem att ladda ner zipfilen via https://api.resrobot.se/gtfs/sweden.zip?key=...

Nerladdningen startar men avbryts efter en stund. Jag har provat med flera olika webläsare.

Vad kan vara fel?

Tack på förhand.

Kommentarer

• Hej Erik

Jag har testat att ladda ner den via chrome på windows miljö och det fungerar. Vilket OS använder du?? Får du något felmeddelande??

//Daniel

Team Trafiklab
  • Hejsan Daniel,

Jag använder Windows 8.1 och har provat med Firefox, Chrome och via Invoke-WebRequst i Powershell.

Stort tack,
    Erik

• Jag har svårt att återskapa ditt problem. Får du något felmeddelande när du försöker göra anropet?

//Daniel

Team Trafiklab
  • Chrome:
    "Failed. Network error."

Firefox:
    "The source file could not be read. Try again or contact the server administrator."

Invoke-WebRequest:
    "The decryption operation failed, see inner exception."

Kan tillägga att jag provat att generera en ny api-nyckel för projektet idag. Det gjorde ingen skillnad, tyvärr.

• Jag måste fortsätta felsöka det här. Återkommer när jag har en lösning.

Har du möjlighet att testa hämta gtfs från ett annat nätverk?

//Daniel

Team Trafiklab
  • Inte just nu, men jag kan prova att hämta ner via ett annat nätverk ikväll.

Tack för hjälpen!

• Fungerade det på det andra nätverket?

//Daniel

Team Trafiklab
  • Hejsan,

Det gick alldeles utmärkt att ladda ner via ett annat nätverk så det måste vara något på min sida.

Ska se om det kan vara något med routern eller liknande.

Tack så mycket för hjälpen!

• Bra att vi kunde hjälpa dig och återkom om du har fortsätta problem.

//Daniel