Problem anropa GTFS Sverige 2

Det går inte att anropa GTFS Sverige 2, utan felmeddelandet "The website encountered an unexpected error. Please try again later." dyker upp.

Kommentarer

• Hej Timo,
    Hur anropar du API:et? Jag testade https://api.resrobot.se/gtfs/sweden.zip?key=<apinyckel>  och det verkar funka både med en intern nyckel och med din nyckel,

Hälsningar
    Kenneth
    Team Trafiklab
  • Jag gick in på fliken "konsol" under GTFS Sverige 2 och tryckte på "Anropa API:et". Provade även din länk, men fick bara upp meddelandet "This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
    <haf:Error xmlns:haf="hafas_rest_v1" errorCode="API_AUTH" errorText="access denied for 'YOUR_API_KEY' on 'gtfs'"/>".
  • Hej igen Timo,
    I länken ovan behöver du ersätta <apinyckel> med den nyckeln som du hämtat från Trafiklab. Nyckeln hittar du på din Trafiklabprofilsida

Hälsningar
    Kenneth
    Team Trafiklab
  • Naturligtvis! Tack för ditt trevliga svar trots att jag kanske verkar lite dum nu 😀

Nu fungerar det alltså.
    Timo
  • Hej Timo,
    Att jobba med API:er och GTFS är långt ifrån självklart. Den trasiga konsolen som du nämner ovan gör ingen glad och nånting vi behöver se över. Lycka till med ditt projekt. Fortsätt ställa frågor här på kundo om du är funderingar kring trafiklabs API:er.