Presentation av linjenamn

När jag gör min koppling mellan Playipp och Trafiklabs presenteras inte namnen på busslinjerna på ett konsekvent sätt. Som ni ser i bifogat skärmklipp får en av linjerna (den mot välsviken) namnet "Karlstad när den egentligen borde heta välsvikens handelsområde. Vilket i detta fall istället hamnar i rutan för bussiffran

Jag skulle vilja undersöka möjligheten att bussen endast benämns som 2 och att Välsvikens handelsområde står i rutan till höger.

Eric

Kommentarer

• Hej Eric!

Detta verkar vara en bugg i Playipp, kanske pga den innehåller ett kommatecken. I vår API ser den bra ut:

"direction": "Karlstad, Välsviken handelsområde"

Bert på Trafiklab
  • Tack för snabb återkoppling. Tar detta med Playipp 😀
    Eric