Platsuppslag retunerar bara 50 poster

Jag får inte ut fler en 50 poster trotts jag har angett att jag vill ha ut fler och vet att det ska finnas fler. Vet inte om detta är en bugg eller om jag gör något fel i sökningen

https://api.resrobot.se/v2/location.name?key=" + ResRobotAPIKey + "&input=Skellefteå&maxNo=1000&format=json

Har även testa lägga "?" i slutet men får fortfarande bara 50 tillbaka

Kommentarer

• Hej Jonas,

Visst, du har rätt. Bara 50 poster returneras fast det borde finnas ca 96 stycken hållplatser som börjar med Skellefteå. Jag kan inte svara på varför just nu. Vi undersöker saken.

Mvh,
    Tobias
    Team Trafiklab
  • Hej igen Jonas,

Tjänsten location.name är en mönstermatchningstjänst och inte en tjänst för att hämta alla hållplatser med ett visst namn. Den tar hänsyn till situationen på hållplatserna genom att analysera trafiken innan den fyller i och sorterar förslagslistan med hållplatser. Listan som kommer tillbaka är tänkt att visas för användaren för att denne ska kunna välja en hållplats. Rimligt kan vara att visa 5-10 stycken men max 50, därav denna begränsning.

Den rätta källan för att få en lista över alla hållplatser är GTFS Sverige 2 och filen stops.txt.

Förtydligande: Det är inte så att alla hållplatser i Skellefteå har namn som börjar med Skellefteå.

Jag ska uppdatera dokumentationen där det felaktigt står att maxNo är 1000 vilket ska vara 50.

Mvh,
    Tobias