Plats ID, tunnelbanestation

Hej! Jag försöker hitta Plats ID (siteID) för Enskede Gård.
Men nedan länk fungerar inte?
https://developer.trafiklab.se/api/sl-platsuppslag/konsol

Kan ni hjälpa till?

Hälsning
/Mattias
Mattias Haglund

Kommentarer

• Hela SL's upplägg av sitt system är resultatet av många projekt och deras projektledare som vägrar samarbeta. Det största SL har åstadkommit med detta är miljardförluster och ändå tillåts denna cirkus fortsätta!

Snart kommer SL annonsera att de måste höja biljettpriserna. Gissa varför?
    Johnny
  • Hej Mattias,

I och med att vi bytte ut vår webbsida och utvecklarportal försvann API-konsolen. Istället gjorde vi det enklare att skapa API nycklar, tog vi fram specifikationer i swagger-format för de flesta API:er och får man testa API anrop själv genom verktyget man föredrar, som till exempel Postman eller Insomnia. Då detta är en fråga som återkommer regelbunden kommer vi också se om vi kan förbättra vår webbsida för detta, till exempel genom att tillhandahålla en hållplatslista där.

I ditt fall kan du nog hitta just det du letar efter i antingen SLs platsuppslag API (https://www.trafiklab.se/api/trafiklab-apis/sl/stop-lookup/) eller deras hållplatser och linjer API (https://www.trafiklab.se/api/trafiklab-apis/sl/stops-and-lines-2/)

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej Johnny,

Vi vill bara påpeka att Trafiklab inte tillhandahålls av SL utan av Samtrafiken och att SL inte alls var involverad i varken framtagandet eller nedstängningen av API-konsollen.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Vilket fjolligt svar!
    Bert på Trafiklab tar inte ansvar för något! Allt är någon annas fel!
    Johnny
  • Hej Johnny,

Det verkar råda lite förvirring, för jag har just tagit ansvar för API-konsollen som inte längre finns. API-konsollen försvann ju inte helt av sig själv, det var ett medvetet val vi gjorde när vi designade och tog fram den nya lösningen, något jag antog skulle vara tydligt efter mitt första svar.

Har du ett konkret problem med Trafiklabs API:er som du behöver hjälp med så är du välkommen att starta en ny tråd, så försöker vi hjälpa dig.