Planera resa med pendelbåt

Varför kan jag inte direkt reseplanera resa från Nacka till Nybroplan via pendelbåt
Jan Emmerberg

Kommentarer

• Hej Jan,
    Vi skulle behöva lite mer information för att kunna hjälpa dig vidare. Vilket API handlar detta om?

Mvh
    Sofie
    Sofie på Trafiklab
  • Hej Sofie, jag förstår att det var  lite knapphändig information.
    Ex.vis vid en resa från Ångbåtsvägen 10.50 till Vikdalsvägen 11.03 promenad till Nacka Strand p-båt 11.19 till Nybroplan 11.55.
    måste jag planera bussresan för sig och sen båtresan.
    Mvh
    Janne
    Jan Emmerberg
  • Hej Janne,
    Tack för förtydligandet. Jag gör en gissning på att det här gäller resrobot.se. Reseplaneraren räknar alltid främst på snabbaste resesträckan och i ditt fall finns det en resa som är framme 11.43 vid Nybroplan. Mer än 10 minuter snabbare alltså. Sen brukar den även prioritera byten mellan trafikslag snarare än att man ska promenera. Ditt exempel var en vandringssträcka på 13 minuter vilket planeraren har svårt att upptäcka (speciellt då ingen tidsvinst finns). Så om du bestämt ändå vill ta färjan så behöver du som du säger planera bussen och båten var för sig. Hoppas detta förklarar mer.