Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ösgötatrafiken

Hej!
Sen i söndags då det var tidtabellbyte, så får vi inte in tåg ifrån Ösgötatrafiken, är det något som har hänt eller gör jag något fel ?

Kommentarer

  • Hej Mattias,

    Handlar detta om GTFS Sverige 2?

    Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • GTFS Regional Realtimekör vi.
  • TripUpdates för linje 81 fungerar i den mån att man kan se själva tiderna, men vehicle id saknas. Linje 83 och 84 har inga TripUpdates alls. VehiclePositions saknas helt för alla linjerna.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.