Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Önskemål ang trafikstörningsinfo

Hej!

Jag heter Peter Yström och jobbar på JLT som enhetschef för Försäljning och Kundservice. Jag ansvarar också då för trafikinfo etc. Vi skulle vilja få fram ett nytt sätt vi presenterar trafikinfo på, både hemsida och kanske app. Först och främst handlar det om att ta vår realtid och lägga ut på hemsidan ex, www.jlt.se/trafikinfo där exempelvis all trafik mer än 5 min sen bör läggas ut automatiskt. Skulle även vilja skapa en nivå där man särskiljer stads-, länsbuss och tåg. Kanske spara favoritlinjer, hållplatser etc....

Kan man anmäla detta till Travelhack? Trafiklab?

Kommentarer

  • Hej,

    Tack för din fråga! Det finns egentligen inget sätt att önska exakt vad man vill ha på detta sätt -- det är ju upp till externa utvecklare att använda APIerna från Trafiklab på det sätt som dom vill. Tävlingskategorierna i Travelhack kommer vara lite bredare och ha fokus på nya tjänster, men självklart kan det dyka upp intressanta lösningar på dina problem där. Dock är dessa katogerier redan satta för årets (eller nästa års) tävling.

    Det jag tänker på är dock att du gärna får "gästblogga" på Trafiklab och beskriva lite närmare vilka utmaningar du står för och på vilket sätt du vill ha hjälp.

    Elias

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.