Område för att skilja på hållplatser med samma namn!

Hej,

Jag har börjat leka med med det nya API:et SL Hållplatser och Linjer men har upptäckt en brist. Den parantes som identifierar i vilken kommun hållplatsen finns saknas i CSV-filerna. Detta gör det tillexempel svårt att särskilja på alla "Sundby" och "Frejgatan" som finns ibland alla hållplatser.

Finns det möjlighet att lägga till det på samma sätt som i SL Platsuppslag?