Omförsök

https://api.sl.se/api2/realtimedeparturesV4.xml?key=...&siteid=1096

Ofta får man göra omförsök när man får en statuskod som inte är 0:

<StatusCode>5324</StatusCode>
<Message>Could not retrive information for buses, trains, trams or metro.</Message>

På bronsnivå, räknas max antal tillåtna anrop per månad ner även mot misslyckade försök?

Johnny

Kommentarer

• Hej Johnny,

Vi vet inte exakt hur SL har implementerad det i detta API som är lite äldre, men jag skulle utgå ifrån att även dessa försök dras från det tillåtna antalet anrop per månad.