Nytt API

På sidan:
https://www.trafiklab.se/api/sl-reseplanerare/new-sl-api-public-transport-information-region
står det:
We’ll keep you updated with additional information about the time schedule for the new SL API with its parameters and corresponding response data. The new SL API is planned to be launched in the autumn of 2020.

Nu är det snart slut på hösten 2020. Finns det någon plan för när det nya APIet kommer publiceras?

Peter

Kommentarer

• Hej Peter,

Tyvärr kommer den nya API lite senare. Vi kommunicerar mer om det så fort att vi vet mer!

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej,
    Det står nu på sidan https://www.trafiklab.se/news/2020/2020-06-26-new-sl-apis att APIet är försenat till Q1 2021, men det är ju sedan länge passerat. Finns det någon uppdaterad plan.

Peter

Peter
  • Hej Peter,

SL jobbar fortfarande med att kvalitetssäkra det nya API:et innan det kan släppas. Vi har tyvärr inget estimat på när det kommer vara färdigt.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej, är detta fortfarande aktuellt? Är det rimligt att påbörja nyutveckling mot existerande API?
    Johan Berg
  • Hej Johan,
    SL jobbar fortsatt vidare med sitt nya API och vi har tyvärr inget besked om exakt när det kommer släppas. Däremot vet vi att det kommer en uppdatering av de APIer som finns relativt snart, uppdateringen kommer inte betyda någon förändring för användare men se till att kvaliten blir fortsatt bra. Det är alltså helt rimligt att påbörja nyutveckling mot existerande APIer.

Mvh
    Sofie
    Sofie på Trafiklab