Nybohovshissen

Hej, Jag undrar om det finns en API som visar vart nybohovshissen befinner sig? Detta för att testa bara utväckla en privat app som inlärning till min utveckling.

Kommentarer

• Hej Nicolas!

Förstår jag din fråga rätt, så vill du ha realtidsinformation för nybohovhissens läge.
    Tyvärr, finns det inte tillgänglig i något API på Trafiklab.

Enigt Google Maps är placering av den nedre station ca:

Nybohovsbacken 36
    59.309860, 18.020305

och placering av den övre station ca:
    Nybohovsbacken 45
    59.308790, 18.016426

Mvh, Åke

• Hej, jag passar på att skriva i denna tråd som nu är 7år gammal.

Finns det något liknande idag för Nybohovshissen? Tidigare har dom visat information om hissen är på väg ner eller på väg upp, så informationen har funnitst, kanske bara inte publikt?

Vet inte om det är något man kan efterfråga?
    Jan
  • Hej Jan,

Just nu har vi inget API eller dataset där information om Nybohovshissen finns. Jag skickar vidare frågan då den låter vettigt, men spontant kan jag tänka mig att tekniken saknas för att dela positionen i realtid.