ny TLS version ResRobot?

Hej!

Har ni möjligtvis bytt version av TLS för ResRobot? Vi har börjat få felen:

TlsException: The authentication or decryption has failed

i vår Android app. Något som beror på en bugg i ramverken som påverkar vissa TLS-versioner. Har funkat bra fram tills nyligen. Är kanske något på vår sida men vill gärna utesluta att det hänt något från ert håll först.

Mvh Joel

Kommentarer

• Hej Joel

Vår underleverantör har uppgraderat till att stödja TLS 1.2, TLS 1.1 och TLS 1.0. Tyvärr har jag svårt att felsöka problemet, men du är välkommen att ställa flera frågor om det är något specifikt du undrar över.

Med vänliga hälsningar
    Daniel

Team Trafiklab
  • Okej, då vet vi.

Finns det någon möjlighet för er att informera oss om dessa ändringar? Till exempel i förväg, innan våra användare påpekar att våra tjänster inte fungerar längre? Varje gång en ändring görs så kan det påverka någon av oss som använder APIerna, och det räcker med ett mail, eller blänkare av något slag som säger "Nu kommer en liten ändring i resrobot, kolla imorgon kl 12.00 att era tjänster fortfarande fungerar som vanligt /trafiklab"

Det tog oss bara 30 minuter att åtgärda problemet men det har antagligen varit trasigt mycket längre än så eftersom vi inte vetat någonting om denna ändring.

Mvh Joel

• Hej Joel

Vi tar åt oss och kommer jobba på att bli bättre på att informera i framtiden. Tråkigt att ni blev drabbade den här gången.

Med vänliga hälsningar
    Daniel