Ny apiet

Hej, tänkte starta upp ett nytt projekt och använda erat api. Här står det https://www.trafiklab.se/api/sl-reseplanerare/new-sl-api-public-transport-information-region att det nya apiet hade en ny beräknad release q1 2021 finns det någon uppdatering på tidsplanen?

Kommentarer

• Hej,

Vi har inte fått en releasedatum från SL än. Vi skickar ut ett mejl så fort att vi vet mer.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej!

När kommer det nya API:et. Det står Q1 2021, men det var länge sedan....
    Kan ni ta reda på när det beräknas att släppas?

Finns det någon BETA-version man kan testa redan nu?

mvh
    /Hazze
  • Hej Hazze,

Vi har tyvärr inte hört någonting från SL sen länge, bara att det var några problem med deras egen inloggningsplattform som gjorde att de inte kunde släppa API:et än. Vi försöker att få ett ny estimat.