Nivå api

Hej,
Vi har en widget för lokalttrafik i vår informationstavla for trapphus, produkten är klart och vi behöver uppgradera i från brons till silver för att täcka behovet av anrop.

men det finns inte något sätt i gui för att uppgradera detta

Kommentarer

• Hej Peter,

Det beror nog på att nycklarna är till den gamla version av ResRobot, som kommer sluta funka i slutet av juni. Ni kan skapa en ny nyckel till "ResRobot 2.1" API:et, då behöver ni bara en nyckel till alla API-endpoints och går det att uppgradera. Denna nyckel tillåter också mer anrop redan på brons-nivå.

Alla skillnader mellan v2 och v2.1 beskrivs här: https://www.trafiklab.se/api/trafiklab-apis/resrobot-v21/migration-guide/

Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp eller stöd.