New SL API ”Public transport information Region Stockholm” replacing today’s 7 SL APIs at Trafiklab

Hej,
Har hört att Trafiklab API'erna kommer att bytas ut under hösten. Har ni något datum för när det nya APIet blir tillgängligt för utvecklare, och när det går i drift?
Johannes Linnman Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej,

Stämmer bra, men vi har i dagsläget ingen mer information än så, då detta inväntar en intern diskussion! Vi kommer återkomma inom kort med mer information i sociala medier och jag ställer en påminnelse om att även svara dig här!

Allt gott,
    Jerry på Trafiklab Produktansvarig Trafiklab