Nere?

Vad händer med api:erna Resrobot Stolptidtabeller & Resrobot Reseplanerare?
Jag får 503 Service Unavailable och 504 Gateway Time-out.

Kommentarer

• Hej,

Just nu finns det en driftstörning hos en systemleverantör, troligen kopplad till underhåll som de skulle utföra. Förhoppningsvis kommer API:erna snart online igen.

Du hittar den aktuella driftstatusen alltid på den här sidan: http://status.trafiklab.se/

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Verkar nere nu igen?
  • Jo, det var ett andra försök av vår systemleverantör till att göra underhållet som de ville göra för några veckor sen. Någonting gick fel vilket resulterade i ungefär en timme nedtid. Nedtiden var oplanerad och sånt här ska inte förekomma, vi beklagar att det ändå hände.
    Bert på Trafiklab
  • Nu verkar det nere igen?
  • Hej,

Det har inte varit någon störning i ResRobot API:erna idag. SLs api:er verkar dock ha haft en mindre störning under natten. Detta kan synas på vår statussida: http://status.trafiklab.se/

Bert på Trafiklab
  • Sorry, my bad.
    Den här gången låg problemet annorstädes