Närtrafik i GTFS Regional

Det verkar vara ett antal närtrafiklinjer som saknas i GTFS Regional. Om man jämför med https://sl.se/sv/reseinfo/#/TimeTableSearch/GetLineTimeTables/NULL/NULL/NULL/NEAR/35/0/10 så är det ett antal linjer som saknas i GTFS Regional. Dessa är:
905
907
952
961
968
969
972

Kommentarer

• Hej Robert!

Jag kollar vidare på detta. Tack för input!

Hälsningar,
    Robin

Samtrafiken
  • Hej igen!

Jag hittade något som inte såg rätt ut i SLs data. Jag mejlade dem och frågade om det den 2 juli men har ännu inte fått något svar. Jag skickade en påminnelse idag. Det är möjligt att de inte har folk där under semestertider. Jag fortsätter hålla ett öga på detta.

Hälsningar,
    Robin
    Samtrafiken
  • Uppdatering:

Jag fick svar från SL att linjerna inte finns med eftersom informationen om stolpar och tider var väldigt bristfällig. De jobbar med att hämta in rätt information.

Hälsningar,
    Robin
    Samtrafiken