Närliggande hållplatser fungerar inte längre?

Hej,

vi har problem med vår app att hämta närliggande hållplatser. Det fungerade fram till 2015-12-17 kl 11.30, sedan börjar vi få HTTP 304 och tomma listor. I vissa fall bara tomma listor, men HTTP 200.

Jag gör anrop enligt nedan. Nyckel är förstås något annat, men för övrigt så ser det rätt ut i mina ögon. Implementationer av appar som ligger ute i Google Play tycks ha slutat fungera.

Någon deploy som ni gjorde igår som kan påverka detta?

http://api.sl.se/api2/nearbystops.json?key=XXXX...

Svaret jag får är:

{
"LocationList":{
"noNamespaceSchemaLocation":"hafasRestLocation.xsd",
"$":"\n"
}
}

Jag får alltså inget felmeddelande om felaktig nyckel eller andra felaktiga parametrar. Exemplet ovan så använder jag originCoordLat & originCoordLong enl er dokumentation.

Kommentarer

• Hej Johan,
    Vi hade en driftsättning av backend-systemet igår vilket måste vara orsaken. Felet är anmält och håller på att undersökas av tekniker.

/Sabina

• Hej igen,
    En rättning genomfördes i lördag för att åtgärda problemet. Hör av dig om det fortfarande är något problem!

/Sabina

• Hej,

när jag testar det idag så verkar det fungera. Jag återkommer ifall vi hittar några fler problem.

hälsningar
    Johan