Närliggande hållplatser 2 utan POI

Hej,

Försöker komma underfund med Närliggande hållplatser 2.
Dokumentationen säger att det finns en parameter som heter type med värden S,A,P.
Dock saknas ett riktigt exempel och hur jag än provar så blir det ingen skillnad.
Har sett exempel i forumet där man skrivit 'POI' istället för P.

Har provat så här och massa andra varianter:
https://api.sl.se/api2/nearbystopsv2/trip.json?key=<KEY>&originCoordLat=59.332253&originCoordLong=18.029320&maxresults=100&products=2&type=S

Får fram tunnelbanestationerna i närheten men också alla POIs som jag inte vill ha.

Finns det någon som har korrekt format på hur man ska skriva med TYPE?

Tack på förhand

Kommentarer

• Hej Roger,
    Vi undersöker problemet och återkommer så snart vi kan.

Hälsningar
    Kenneth
    Team Trafiklab
  • Hej Roger,
    Det är ett fel i filtreringen. Det kommer att åtgärdas vid nästa release av systemet - återkommer med datum när tidplan tagits fram.

Tack för att du uppmärksammade oss om felet!

Hälsningar
    Sabina
  • När kommer detta ske? Fick ett mail om att närliggande hållplatser 1 kommer stängas ner 2 maj 2019, samtidigt som Närliggande Hållplatser 2 inte har en fungerande filtering. Likt Roger har jag inget intresse av hämta POI alls.

Ni kanske även bör se över er dokumentation, där listan som returneras heter "stopLocationOrCoordLocation", och inte "LocationList" som står i dokumentationen. Exempel URL:en är också olik från listan av Parameterar (r istället för radius, maxNo istället för maxresults).
  • Hej Mikael,
    Tack för feedbacken, exempel-URL:en är uppdaterad.

Angående stopLocationOrCoordLocation så ser jag nu att det finns en liten differens mellan xml och json svaren. Behöver diskutera detta vidare med SL.

Hälsningar
    Kenneth
    Team Trafiklab
  • Hej Kenneth,

Tack för snabbt svar! Kommer filtrering av type hinnas adresseras innan närliggande hållplatser 1 stängs ner, eller är det något vi själva får lösa tills det finns en ny uppdatering av API:et?
  • Hej igen,
    Har diskuterat frågan med SL nu och Närliggande hållplatser 1 kommer inte stängas innan denna bug är åtgärdad. Vi återkommer med nytt datum för stängning vid ett senare tillfälle

Team Trafiklab
  • Tack Kenneth!