När får man sin nyckel till trafgikverkets öppna api?

Hej!

Vi har satt upp ett nytt projekt för vår UAT/Staging + Dev miljö vi vill att de ska använda egna nycklar.

Jag har fått en av de två api nycklarna men verkar inte som jag får nyckeln från trafikverkets öppna api? Skapas dessa manuellt?

När tror ni att jag kan ha de nycklarna på plats?

Tack på förhand

MVh
//Marcus

Kommentarer

• Hej Marcus,,

Det finns ett problem i kopplingen mellan Trafiklab och Trafikverket. Du kan skapa ett konto på Trafikverket (deras registrering funkar inte i Firefox!) för att få ut samma nyckel genom deras webbsida.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej,

Vi har ingen brådska att få nycklarna då det är till våra utvecklingsmiljöer,så vi kan vänta tills kopplingen börjar fungera igen och vi kan se nycklarna i portalen, har ni någon ungefärlig tid på när vi kan förvänta oss att det är uppe igen?
  • Just nu har vi ingen ungefärlig tid, eftersom vi inte än vet vad underliggande orsaken är. Om det är en fel på vår sida av kopplingen borde det gå snabbt att fixa, om det ligger på Trafikverkets sida beror det på hur snabbt de kan åtgärda det.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej!

Nu funkar integrationen igen, orsaken vad ganska komplex och specifik vilket gjorde att det tog längre tid än förväntad.

Hälsningar,
    Bert

Bert på Trafiklab
  • He!

Jag kan inte se att vi fått den nyckeln vi hade efterfrågat, även om integrationen nu börjat fungera sen en lång tid tillbaka (https://www.trafiklab.se/node/30836/keys)

Kan ni se till att en sådan nyckel genereras?

Tack på förhand

Med vänliga hälsningar
    //Marcus

• Hej!

Jag tog bort trafikverket-API:et från ditt projekt och la till den igen, nu har du fått en ny nyckel!

Bert på Trafiklab
  • Toppen, tack!