Multipla tåg vid samma tidpunkt

Hej! I måndags 2019-08-19 så var det en del förseningar och strul i tunnelbanan och jag noterade då att jag vid t.ex. kl 16:37:26 fick tillbaka hela 7 st samtidiga avgångar i json-svaret från API:et (RealtimedeparturesV4). Ingen av dessa var inställda. Det låter inte rimligt att det skulle kunna komma 7 st tunnelbanor samtidigt (på samma minut) åt samma håll (Ropsten) och på samma spår vid Gärdet (id 9221) så jag undrar om det är något fel i ert API eller om jag inte förstår hur svaret ska tolkas? Jag kan bifoga json-filerna om ni vill se hur de faktiskt såg ut. Anropet var till följande: http://api.sl.se/api2/realtimedeparturesV4.json?key=XXXX&siteid=9221&timewindow=60