Möts av internal_error när jag söker på koordinater långt från hållplatser

Hej, har försökt söka i forumet men hittade ingen post med liknande problem.

Jag söker resor för ett stort antal koordinater till en punkt (Sundsvalls busstation), vilket överlag går bra, men jag möts då och då av
<Error xmlns="hafas_rest_v1" errorCode="INT_ERR" errorText="internal error"/>
när jag söker på en del koordinater. Min gissning är att det beror på att resrobot inte kan hitta någon resa, då de koordinater som ger fel alla har legat ganska långt från hållplatser. Men jag trodde att jag skulle mötas av något tydligare felmeddelande i så fall?

Exempel:
https://api.resrobot.se/trip?&time=07:30&date=2016-03-07&originCoordLat=62.431802&originCoordLong=17.2689332345679&destId=7418261&key=[nyckel]&format=xml