Mixade type i svaret för SL deviations

Hej, i JSON svaret för SL störningsinfo mixas olika typer.

Exempel för aHeader, som ibland är en sträng och ibland ett objekt.

{
...
aHeader: "Flyttad hållplats för buss 704 mot Björnkulla",
...
},
{
...
aHeader: { },
...
}

Kommentarer

• Hej Johan!
    Misstänker att det beror på automatiska konvertering mellan xml och json.

Är det alltid ett tomt objekt?

/Lars

• Hej, ja alltid ett tomt objekt. Det har inte varit så här tidigare utan kommit till den senaste tiden.

• Ser även ut som att det skett andra ändringar i responsen. aDevMessageVersionNumber har tidigare varit en int vilken är nu en sträng, samma gäller för priority.

• Hej Johan!
    Allt detta är skickat iväg nu, så att det kan förhoppningsvis bli fixat.
    Stort tack för hjälpen!

/ Lars

• Hej, detta är fortfarande inte åtgärdat så bumpar denna.

• Hej!

Vi har jobbat för att få till en lösning men tyvärr är inte detta löst än. Jag tror det blir svårt att få till en lösning innan SL kör på sina nya API:er och då är detta inget problem längre.