Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

mellanliggande stationer work-around fungerar inte

Hej!

Jag utvecklar mot Reseplanerarens API och vill få ut mellanliggande stationer. Detta fungerar ju inte men jag använder den work-around som beskrivs på http://www.trafiklab.se/api/sl-reseplanerare/do... men får ett fel som svar med beskrivningen:

”Din sökning misslyckades. Börja om genom att”

Detta är anropet jag provar:

http://xml.reseplanerare.sl.se:8080/bin/query.e...

Känner ni till detta, och finns det någonting jag måste göra som ni har glömt att skriva på hemsidan för att få det att fungera?

Kommentarer

 • Hej Joel,

  Jag testade precis deras workaround igen, och det fungerade för mig. Jag fick tillbaka ett xml-svar från länken du testade.

  En sak som är viktig att komma ihåg är dock att timeouten på sessionen verkar vara ganska kort. Detta står inte nerskrivet någonstans, men det är vad vi har kommit fram till efter lite tester.

  Jag sökte precis på http://xml.reseplanerare.sl.se:8080/bin/query.e... och det fungerade, men om en liten stund kommer just den länken att sluta fungera (och ge precis samma felmeddelande som för dig). Då måste man göra en ny sökning med reseplaneraren, plocka ut ett nytt ident-nummer på formen "20.01544653.1398834291" och sedan stoppa in det i söksträngen till SLs interna API igen. Då ska det fungera.

 • Hej!

  Tack Osvald för svaret, det är korrekt det du skriver.

  /Martin

  Team Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.