Mellanliggande stationer ResRobot

Hej!

Det är väldigt viktigt för oss att kunna få ut mellanliggande stationer på resor, och idag får vi dessa resor från SL Reseplaneraren. Vi vill nu gå mot ResRobot API istället - för att stödja resor i hela Sverige - och då måste vi kunna få ut mellanliggande stationer även från ResRobot. Finns det något sätt att få ut dessa? Om inte, varför? Finns det då planer på att införa denna detalj i APIet? I så fall när?

Kommentarer

• Hej Joel!

Det var flera frågor på en gång. Besvarar dom så gott jag kan.

Vi har diskuterats mellanliggande hållplatser i Resrobot APIet men för tillfället planeras inte det tillägget (det svarar även på dina två sista frågor). Orsak, är som oftast resursbrist och utvecklingskostnader.

Med vänlig hälsning, Åke

• Från senaste mailet om nya APIer:

"Mellanliggande Hållplatser – finns med i svaren från de nya APIerna"

Det var jättebra nyheter! Synd bara att vi inte fick veta det lite tidigare...

• Hej Joel!

Ja, det hade varit bra om vi kunnat gå ut med informationen tidigare, men först förra månaden var strukturen klar för dom nya APIerna.